Monovolums
Motor Novetats 12/01/2018

BMW actualiza el Sèrie 2 Active Tourer

El monovolum bavarès és objecte d’un ‘restyling’ estètic i mecànic quatre anys després del seu llançament

Ara Motor
2 min
BMW actualiza el Sèrie 2 Active Tourer

Ens va costar entendre’l. Un BMW monovolum amb motor transversal i tracció davantera era incomprensible per a la majoria d’amants de la marca durant el llançament del Sèrie 2 Active Tourer, ara fa quatre anys. Però el temps -i les vendes- han acabat donant la raó a BMW, i aquest monovolum ‘premium’ ha donat resposta a un buit de mercat que fins ara ningú havia detectat: els monovolums familiars ‘premium’.

Els canvis del Sèrie 2 Active Tourer i la variant de 7 places Gran Tourer se centren en una calandra més gran i redefinida i uns grups òptics estilitzats que li aporten una major força visual i certa agressivitat al conjunt.

Detall frontal nous Active Tourer i Gran Tourer

El para-xocs posterior, ara de majors proporcions, també s’ha redissenyat i presenta versions amb doble sortida del tub d’escapament, mentre que la carrosseria també rep dos nous colors i llandes de nou disseny.

També hi ha una versió híbrida endollable

L’apartat mecànic no s’actualitza gaire més enllà de l’aparició de la variant 225 xe iPerformance, un híbrid endollable que associa un motor tricilíndric de gasolina 1.5 TwinPower que alimenta les rodes davanteres amb un d’elèctric que impulsa les posteriors generant una potència total de 224 CV i 385 Nm de parell màxim.

L’oferta es completa amb tres versions gasolina i dos dièsel més pels Active Tourer i dues motoritzacions gasolina i tres dièsel pels Gran Tourer de set places, que es poden associar a plataformes de tracció davantera o integral xDrive i canvis manuals o automàtics Stronic de set o vuit relacions.

stats