Saló de Ginebra
Motor 15/02/2018

BMW actualitza l’X4

Els bavaresos presentaran la segona generació del seu SUV cupè al Saló de Ginebra

Ara Motor
2 min
BMW actualitza l’X4

A BMW estan molt satisfets pels bons resultats comercials del seu SUV compacte cupè, l’X4, que ja vam poder provar ara fa uns mesos. El bon rendiment comercial de l’X4 ha empès els bavaresos a canviar poques coses en la nova generació del seu totcamí cupè, sobretot pel que fa a estètica.

De fet, el frontal varia ben poc en aquest nou X4, i tan sols podem apreciar com els anteriors grups òptics inferiors han passat de ser arrodonits a conformar una filera de llums LED integrada al para-xocs.

Frontal X4

És en la vista lateral i posterior que realment canvia aquest nou X4, gràcies al creixement de la carrosseria, que ara és uns 8 centímetres més llarga (i es queda a tan sols 15 centímetres del seu germà gran, l'X6). Tot i que el cotxe és més gran, l’ús de materials lleugers ha permès que BMW presenti un estalvi de 50 quilos respecte a la versió anterior, cosa que millorarà lleugerament les xifres de consum.

On més canvia aquest nou X4 és en la part posterior, amb uns nous grups òptics que ens recorden una mica els del seu principal rival, el Mercedes GLC Cupè. Els interiors també s’actualitzen amb l’arribada d’una nova pantalla tàctil de 10,2 polzades i control gestual i un assistent d’aparcament amb vista en 3D.

Vista posterior X4

Els clients podran escollir entre tres línies de disseny anomenades xLine (amb acabats en color platejat), M Sport X (amb acabats de color gris, noves entrades d’aire i proteccions de plàstic sobredimensionades) i una línia més elegant amb acabats en color negre i proteccions més discretes anomenada M Sport.

Interior X4

Mecànicament el nou X4 utilitzarà quatre motors dièsel i tres de gasolina, de 4 i 6 cilindres, i potències compreses entre els 184 i els 360 CV, que es poden associar a canvis manuals o automàtics de 8 velocitats i plataformes de tracció posterior o integral (xDrive).

El nou BMW X4 arribarà al mercat català a finals del 2018, i el seu preu base no serà inferior als 51.000 euros (descomptes promocionals al marge). Les versions més potents, anomenades M40i i M40d, costaran uns 100.000 euros.

stats