Bicicleta elèctrica
Motor Novetats 22/02/2021

La bicicleta elèctrica més lleugera del món només pesa 8,5 quilos i costa 12.000 euros

La HPS Domestique és una bicicleta elèctrica d’alt rendiment pensada per oferir lleugeresa i assistència en la pedalada

2 min
HPS Domestique

HPS és un fabricant de bicicletes elèctriques d’alt rendiment amb seu a Mònaco especialitzat en crear e-bikes molt lleugeres aprofitant solucions d’enginyeria heretades de la Fórmula 1. Ara ha deixat el món del ciclisme bocabadat amb la HPS Domestique, la bicicleta elèctrica més lleugera del món mai fabricada, gràcies al seu pes de només 8,5 quilos.

La clau de volta d’aquesta HPS Domestique és el seu motor elèctric de 200 W integrat dins del tub central del seient, que ofereix un parell de 20 Nm i sis nivells d’assistència al pedaleig, i unes bateries de 193 Wh que queda dissimulada com a ampolla d’aigua i que ofereix fins a tres hores d’autonomia.

Detall de les bateries i del dispositiu d'assitència al pedaleig.

La nova HPS Domestique també integra el sistema d’assistència al pedaleig Watt Assist System, que permet deixar la roda girar lliurement quan el motor no està treballant i assistint el ciclista, cosa que permet un confort de marxa més suau i natural per als ciclistes.

A més, aquesta obra única fa servir un quadre íntegrament fabricat en fibra de carboni signat per Campagnolo, neumàtics Pirelli P Zero, un manillar i una tija de Deda Elementi i un canvi Ekar 1x13. Una petita joia de dues rodes de la qual només es fabricaran 21 unitats a un preu de 12.000 euros, tot i que la comanda requereix un temps d’espera en l’entrega d’uns tres mesos.

stats