Cotxe elèctric
Motor 12/06/2019

Audi crida a revisió el seu elèctric e-tron per risc d’incendi

Un problema amb el sistema de càrrega del cotxe ha posat en alerta el fabricant alemany

Ara Motor
1 min
Audi crida a revisió el seu elèctric e-tron per risc d’incendi

Fa pocs mesos que Audi comercialitza el seu flamant cotxe elèctric e-tron i ja ha hagut de fer front al primer contratemps seriós del model. Segons ha confirmat la companyia dels anells, una errada en el disseny del sistema de càrrega del vehicle pot fer que es filtri aigua dins del circuit d’alta tensió i fins a les bateries, cosa que pot produir curtcircuits i que es produeixi un incendi.

El sistema de càrrega de l'Audi e-tron pot ser el causant d'un incendi

Els d’Ingolstadt han confirmat que de moment hi ha uns 1.644 cotxes afectats, 540 dels quals ja han sigut entregats als seus clients. Segons sembla, els models afectats només es troben als Estats Units, ja que el sistema d’endoll i càrrega dels nord-americans és diferent al del Vell Continent, però molt probablement Audi revisarà també les unitats venudes a Europa.

Les primeres revisions –que seran gratuïtes– començaran el mes d’agost vinent, i la marca s’ha afanyat en comunicar que de moment cap dels seus e-tron s’ha cremat ni han registrat cap incidència relacionada amb aquest problema.

Per acabar, cal recordar que l’e-tron té un preu de venda al mercat espanyol de 82.410 euros pel model bàsic amb menys equipament, cosa que el converteix en un dels totcamins elèctrics més cars del mercat.

stats