Motor 04/11/2016

Audi presenta el nou A5 descapotable

Els d'Ingolstadt presenten el flamant cupè esportiu descapotable

Ara Motor
2 min
S5

L’Audi A5 és un dels cotxes més bonics i proporcionats dels d’Ingolstadt. Per si la suggerent silueta de l’A5 no era prou reclam, Audi ha presentat les versions cabriolet (descapotables) del seu model cupè.

Audi presenta el nou A5 descapotable

L’A5 i la variant esportiva S5 comptaran amb una capota de lona que s’obre i tanca automàticament fins i tot amb el cotxe en marxa (sempre que aquest no superi els 50 km/h). Tot i ser 4’7 centímetres més llarg que el seu predecessor, el nou A5 pesa menys –fins uns 40 quilos en funció de l’acabat i el motor- gràcies a una carrosseria més lleugera.

A més, els d’Ingolstadt han reforçat la duresa torsional del vehicle, així com dotat d’un nou sistema de suspensió i de direcció, que fa que l’experiència al volant d’aquest cupè descapotable sigui encara més excitant que fins ara.

D’entrada, el flamant A5 Cabrio es comercialitza amb tres motors, un de benzina (2.0 TFSI de 252 cavalls) i dos dièsel (2.0 TDI de 190cv i 3.0 TDI de 286cv). Tot i que equiparà de sèrie un sistema de tracció davantera, els compradors podran escollir equipar el vehicle amb la plataforma de tracció integral quattro, i associar-ho a un canvi automàtic tiptronic de vuit marxes o un canvi automatitzat S-Tronic de doble embragatge i set velocitats.

S5 Cabrio

S5 Cabrio, la bèstia menja a part

Audi no ha descuidat la versió esportiva S5, que en aquest cas utilitzarà el mateix motor benzina 3.0 TFSI però que ara arribarà als 354 cavalls, 21 més que fins ara. Capaç d’accelerar de 0 a 100 en poc més de cinc segons, disposarà de sèrie la tracció quattro i el canvi S-Tronic, a banda de tot l’equipament tecnològic.

Interiors S5

El nou A5/S5 Cabrio estarà a la venda a la primavera de 2017, i els seus preus oscil·laran entre els 49.000 euros de les versions bàsiques fins als 67.800 del nou S5 Cabrio.

stats