Esportiu
Motor Novetats 15/06/2018

Aston Martin Rapide AMR, luxe amb ànima de competició

La marca britànica presenta la versió més radical del Rapide, un cotxe pensat per al circuit

Ara Motor
2 min
Aston Martin Rapide AMR, luxe amb ànima de competició

Aston Martin Racing (anomenada AMR) és la divisió esportiva i de competició de la llegendària marca britànica. De fet AMR és l’actual campiona de la categoria GTE Pro a les 24 Hores de Le Mans.

Coincidint amb l’inici de la mítica prova de resistència, Aston Martin presenta ara el Rapide AMR, potenciat fins als 603 CV de potència i 630 Nm de parell gràcies al seu potent propulsor V12. Aquestes credencials li serveixen per accelerar de 0 a 100 en 4,4 segons i assolir una velocitat màxima de 330 km/h.

Rapide AMR

Més enllà del seu motor, la divisió AMR ha modificat el coeficient aerodinàmic del cotxe i hi ha afegit noves peces de fibra de carboni per reduir el pes del vehicle, i també ha optimitzat l’arquitectura de les suspensions del cotxe, n’ha rebaixat la distància amb l’asfalt i ha introduït uns nous neumàtics de competició associats a unes noves llantes fosques de 21 polzades i uns discos de fre ventilats heretats de les versions més esportives del Vanquish S.

Aston Martin ha limitat la producció del Rapide AMR a només 210 unitats a un preu encara per determinar. El nou esportiu anglès ha estat posat a punt en el nou AMR Performance Center que la marca ha inaugurat a Nürburgring.

Interiors  Rapide AMR

Exteriorment, el nou Rapide AMR vestirà amb el tradicional color ‘British racing green’ amb una franja groga sobre el capó i el sostre que emfatitza el caràcter esportiu del cotxe, i per primer cop inclou detalls com una consola central de fibra de carboni, seients entapissats i un volant que reprodueix el del One-77.

stats