Descapotable de luxe
Motor  /  Novetats 14/10/2017

Aston Martin DB11 Volante, jugant a ser James Bond

Els britànics comercialitzen la variant descapotable del seu cotxe estrella

Ara Motor
2 min
Aston Martin  DB11 Volante, somniant a ser James Bond

L'Aston Martin DB11 és el cotxe més important de l'actual gamma dels britànics. Amb el DB11, Aston Martin aspira a arribar a un públic selecte però més extens del que havia tingut fins ara, en una clara declaració d'intencions de situar un producte destinat als potencials compradors de Porsche, per exemple.

El DS 11 Volante va dirigit a un nou públic

Amb la versió Volante –nom que reben els vehicles descapotables d'Aston Martin– els anglesos van un pas més enllà amb el seu model i el situen com un dels referents de l'elegància i exclusivitat a cel obert al Vell Continent.

La seva línia és realment exquisida

Ara bé, la versió Volante només es podrà associar al motor V8 biturbo de 4 litres de cilindrada d'origen AMG amb 500 CV de potència i no pas amb l'encara més potent V12, ja que els responsables de la marca britànica entenen que el client potencial d'un gran turisme descapotable busca l'estil i el disseny per sobre de la potència i les prestacions pures. El propulsor va associat a un canvi automàtic de vuit velocitats d'origen ZF i un diferencial autoblocant sobre l'eix posterior, per gestionar de forma eficient i segura tota la potència enviada a les rodes posteriors.

DB11 Volante

El nou DB11 Volante és realment bonic, i afegeix alguns detalls nous com insercions de fusta i fibra de carboni a les motllures de l'interior i un sostre retràctil de lona que es pot obrir o tancar en tan sols 14 segons i que es pot activar amb el cotxe en funcionament fins a una velocitat de 50 km/h.

Interior DB11 Volante

Pel que fa a l'equipament, aquest Aston Martin incorpora entapissats de cuir, seients amb calefacció i regulació electrònica, pantalla tàctil de 8 polzades i càmera de visió zenital, entre altres. A més, opcionalment els clients poden escollir al seu gust els entapissats de seients i motllures interiors, llandes de fins a 20 polzades o un sistema d'àudio de 13 altaveus signat per Bang & Olufsen.

Seients DB11 Volante

El preu final –equipament opcional al marge– a Europa arrenca en 199.000 euros, i ja se'n pot reservar una unitat, tot i que les primeres entregues no seran efectives abans dels primers mesos del 2018.

stats