Nou CUV
Motor Novetats 29/08/2018

Arkana, el gran secret de Renault

La marca del rombe presenta l’Arkana, un totcamí cupè (CUV) amb aspecte esportiu i juvenil

Ara Motor
1 min
Arkana, el gran secret de Renault

Renault ha aprofitat el Saló de Moscou per presentar l’Arkana, el primer SUV cupè de la història de la marca francesa. L’Arkana es fabricarà a Rússia i es comercialitzarà internacionalment. Presumiblement, arribarà al nostre mercat durant la segona meitat del 2019.

Renault ARKANA

Els CUV (vehicles derivats d’un totcamí o SUV amb una carrosseria de tall cupè) són cada cop més habituals al mercat i tenen una bona acollida comercial al Vell Continent. Els CUV són un segment on han triomfat els vehicles de tall ‘premium’, com els BMW X4 o Mercedes-Benz GLC, que esdevenen especialment atractius pels fabricants a causa de l’important marge comercial que generen.

L'Arkana aprofita la plataforma del Kadjar

De fet, l’Arkana no deixa de ser una variant més estilitzada que imita el llenguatge estètic dels Talisman i Mégane i aprofita la plataforma i els elements mecànics del Renault Kadjar (que a la vegada són compartits amb el Nissan Qashqai).

Renault ARKANA

Renault, que no ha publicat encara els detalls tècnics de l’Arkana, ha explicat en el seu curt comunicat que el mot 'Arkana' prové del llatí ‘Arcanum’, que significaria ‘misteri’ o ‘secret’ en català modern.

stats