CONNECTIVITAT
Motor 20/06/2020

Amazon Echo Auto, el giny que porta Alexa al teu cotxe vell

Disposar d'Alexa en un cotxe dels anys 80 ja no és cap quimera: Amazon Echo Auto és la solució

Ara Motor
2 min
Amazon Echo Auto, l’andròmina que porta Alexa al teu cotxe vell

Alexa va tenint cada cop més importància en la vida diària de moltes persones al nostre país. Aquest assistent de veu fins ara només es podia utilitzar als cotxes nous i moderns, que ja el porten integrat de sèrie al seu sistema multimèdia i d’infoentreteniment, però encara no era possible vincular-lo a cotxes una mica més antics.

Per solucionar aquest problema ha aparegut Amazon Echo Auto, un dispositiu que es pot comprar a la mateixa plataforma d’internet o en botigues d’electrònica especialitzades per 59,99 euros i que permet portar Alexa a gairebé tots els cotxes del mercat.

Amazon Echo Auto necessita connectar-se als altaveus del vehicle

Amazon Echo Auto es vincula amb els altaveus del cotxes mitjançant un cable a la sortida auxiliar d’àudio de 3,5 mil·límetres o mitjançant Bluetooth, si és que és compatible amb el nostre cotxe. A més, el dispositiu s’alimenta de l’electricitat del cotxe mitjançant un cable amb entrada USB que es connecta directament al vehicle, o a un adaptador d’USB que es pot connectar a una ràdio o radiocasset si el nostre cotxe ja té una certa edat.

El dispositiu, que fa 8,5 centímetres de llargada i 4,7 d’amplada, es pot instal·lar a la sortida de l’aire condicionat i utilitza fins a vuit micròfons (que es poden desconnectar). L’Amazon Echo Auto necessita vincular-se al nostre telèfon mòbil (sempre que el dispositiu mòbil funcioni amb el sistema Android 6.0 o iOS 12 o posterior) i és capaç d’oferir continguts com música en streaming, fer trucades o llistes de tasques a realitzar consumint les dades del telèfon.

stats