Novetats
Motor  /  Novetats 16/01/2017

Airbus enllestirà el primer cotxe volador aquest any

Airbus vol tenir enllestit el prototip del seu cotxe volador abans d’acabar 2017 d’acord als plans del director de la companyia, Tom Enders

Ara Motor
1 min
Airbus enllestirà el primer cotxe volador aquest any

Pot semblar ciència-ficció, però Airbus porta desenvolupant el projecte de crear el primer cotxe volador des del passat mes de febrer de 2016, fa poc menys d’un any. Durant aquests onze mesos un equip d’enginyers ha estat desenvolupant el projecte al centre de recerca de la companyia a Silicon Valley, i segons apuntes fonts internes, el projecte està força avançat.

El prototip del cotxe volador -anomenat Vahana- d’Airbus serà, amb tota probabilitat, 100% elèctric i autònom, i es podrà activar i manipular a partir d’una aplicació disponible per qualsevol smartphone. De fet, el cotxe volador podria semblar un petit helicòpter o dron gran per un o dos passatgers.

El cotxe volador serà una realitat durant aquest 2017

El prototip, que Airbus vol presentar al proper CES (Consumer Electronic Show) de Las Vegas, podria obrir un nou sector de negoci per la companyia aeronàutica, tradicionalment centrada en el transport comercial de passatgers.

stats