Esportius
Motor 27/07/2018

ABT presenta un RS3 de 500 CV

El preparador alemany presenta ara una evolució radical del nou Audi RS3

Ara Motor
2 min
ABT presenta ara un RS3 de 500 CV

Fa poc més d’una setmana que ABT ens sorprenia amb el nou RS6-E Hybrid, la versió ecològica del familiar alemany que arriba als 1.000 CV gràcies a la millora del seu motor de combustió i l’ajuda d’un motor elèctric.

ABT Audi RS3

En aquesta ocasió ABT, especialista a millorar el rendiment dels models d’Ingolstadt, presenta una evolució més moderada d’un cotxe d’Audi. L’RS3 d’ABT arriba als 500 CV i 570 Nm de parell gràcies a una millora del seu motor 2.5 TFSI de cinc cilindres en línia gràcies a la millora de l’electrònica, els sistemes d’escapament i l’admissió.

ABT Audi RS3

A més a més, si el client només desitja una millora de la gestió electrònica el seu RS3 es pot configurar amb ‘només’ 460 CV de potència, sense haver de tocar cap altre element mecànic, amb l'estalvi que això suposa.

Detall llandes i disc de fre

Amb aquesta potència el compacte esportiu preparat per ABT és capaç d’accelerar de 0 a 100 en 3,7 segons i una velocitat punta de 300 km/h, i introdueix novetats estètiques com les llandes de 20 polzades, una suspensió rebaixada i amortidors KW ajustables, un nou difusor posterior, frens nous i barres estabilitzadores que milloren l’experiència al volant.

ABT Audi RS3

Encara no sabem el preu de les modificacions que caldria pagar per les preparacions d'un RS3 de sèrie, un compacte explosiu que ja arriba als 400 CV i que té un preu base de 65.000 euros.

stats