Saló de Ginebra
Ara Motor

Volvo XC60: semiautònom, tecnològic i segur

La marca sueca ha presentat un dels SUV més segurs de la història

El nou Volvo XC60 és un cotxe semiautònom / VOLVO Zoom

El Volvo XC60 ha estat un èxit comercial, arribant a representar el 30% de les vendes totals de la marca sueca. Conscients del pes i la importància del seu totcamí, Volvo ha decidit llençar una nova generació encara més segura, eficient i tecnològica.

Volvo XC60 Zoom

Volvo XC60 / Volvo

De fet el nou XC60 incorpora el sistema de conducció semiautònomaPilot Assist”, que es pot encarregar-se de la direcció, acceleració i frenada del cotxe en condicions meteorològiques favorables i en carreteres ben senyalitzades fins als 130 km/h.

Sistema BLIS Zoom

Sistema BLIS / Volvo

A més, el nou XC60 incorpora de sèrie el sistema “City Safe” i el sistema “BLIS”, encarregats respectivament d’evitar xocs gràcies a ajudes a la direcció i la detecció d’angles cecs i punts morts del camp visual.

Pel que fa al disseny, el nou XC60 incorpora el llenguatge estètic iniciat amb el seu germà gran, el conegut XC90, imitant el mateix frontal, les mateixes nervadures laterals i formes elegants, però especialment també els grups òptics en forma de “martell de Thor”, com anomenen a la marca sueca.

Volvo XC60 Zoom

Volvo XC60 / Volvo

El nou XC60 disposarà d’una gamma de motors dièsel –D4 i D5, amb potències de 190 i 235 cavalls, respectivament-, benzina –amb els motors T5 de 254 i T6 de 320 cavalls- i fins i tot una versió híbrida endollable, corresponent a la nomenclatura T8 Twin Engine, que arribarà als 407 cavalls i accelerarà de 0 a 100 en 5’7 segons.

Interiors Volvo XC60 Zoom

Interiors Volvo XC60 / Volvo

Volvo començarà a fabricar el nou XC60 a partir de mitjans d’abril a la seva planta de Torslanda (Suècia) i la seva arribada al nostre mercat no està prevista abans del darrer trimestre de 2017.