Saló de Ginebra
Ara Motor

Volkswagen aposta fort pels elèctrics amb l'I.D. Vizzion

El fabricant alemany mostra a Ginebra el prototip de la seva berlina elèctrica del futur

Volkswagen aposta fort pels elèctrics amb l'I.D. Vizzion / VOLKSWAGEN Zoom

A Wolfsburg tenen molt clar que cal passar pàgina del Dieselgate i les seves derivades. I, per fer-ho, res millor que apostar de forma clara pels cotxes elèctrics i la mobilitat sostenible amb cotxes que tornin a guanyar-se les preferències del públic.

I.D. Vizzion Zoom

I.D. Vizzion / Volkswagen

Si hi ha un segment on Volkswagen sempre ha volgut destacar, el de les berlines. Els de la Baixa Saxònia han presentat el seu prototip de berlina elèctrica anomenat I.D. Vizzion (tot i que a ningú se li escapa que és el Passat elèctric del futur), tota una declaració de principis i intencions de cara al futur de la marca.

Interior futurista Zoom

Interior futurista / Volkswagen

Herbert Diess, director executiu de la marca de Wolfsburg, ha anunciat que aquest prototip serà una realitat l’any 2022, i ha volgut remarcar que l'I.D. Vizzion vol ser un referent de qualitat i disseny, a més de representar un pas tecnològic molt important.

Interior I.D. Vizzion Zoom

Interior I.D. Vizzion / Volkswagen

Les mides de l’I.D. Vizzion són molt similars a les d’un Passat, però el seu espai interior és digne d’un Phaeton, la berlina més luxosa de la història de Volkswagen. Les primeres imatges ens mostren un interior diàfan, similar a una sala d’estar on el conductor i els ocupants podran relaxar-se durant el trajecte gràcies a un mode de conducció totalment autònom.

Plataforma I.D. Vizzion Zoom

Plataforma I.D. Vizzion / Volkswagen

Volkswagen ha anunciat també que la seva berlina elèctrica tindrà uns 650 quilòmetres d’autonomia, cosa que li permetrà fer front a llargs desplaçaments amb prou garanties. Amb tot, queda clar que l’I.D. Vizzion és el plat fort de l’ofensiva de Volkswagen, que vol comercialitzar fins a 15 nous models elèctrics en totes les marques del grup abans de l’any 2025.