Ara Motor

Volkswagen rejoveneix el Golf

Els de Wolfsburg presenten lleus actualitzacions estètiques i mecàniques del seu vehicle estrella

Volkswagen retoca el Golf / VOLKSWAGEN Zoom

El Volkswagen Golf vol continuar al tro del segment dels compactes europeus, i per això tot just quatre anys després del seu llançament els de Wolfsburg han presentat el primer restlyling estètic i tecnològic de l’actual generació del Golf.

Golf GTI 2017 Zoom

Golf GTI 2017 / Volkswagen

Estèticament els canvis són mínims, limitant-se a un nou para-xocs i noves bombetes LED que substitueixen els fars de xenó. En els interiors, l’únic canvi destacable és el nou quadre d’instrumentació, que incorpora tecnologia digital.

Interiors Golf 2017 Zoom

Interiors Golf 2017

La gran novetat tecnològica que incorpora Volkswagen en el seu buc insígnia és el sistema Discover Pro, que permet interactuar amb el cotxe mitjançant ordres gestuals. També incorpora el sistema Traffic Jam Assist, que permet mantenir el cotxe a velocitat constant fins 60 km/h i mantenir-se al carril de circulació de forma gairebé autònoma.

El Golf 2017 podrà obeir ordres gestuals Zoom

El Golf 2017 podrà obeir ordres gestuals / Volkswagen

Mecànicament la gran novetat que incorpora el Golf és el nou motor benzina 1.5 TSI, que arriba fins als 150 cavalls, i l’augment de potència dels GTI, que arriben ara als 245 cavalls. Pel que fa a les mecàniques dièsel, Volkswagen no presenta cap novetat, i és que ja representen menys del 40% del total de Golf venuts, i la marca de la Baixa Saxònia espera que aquesta tendència a la davallada segueixi accentuant-se durant els propers mesos