Patrocini esportiu
Ara Motor

Toyota aposta pels Jocs del Mediterrani de Tarragona 2018

La marca nipona n'esdevé patrocinador oficial amb una flota de vehicles híbrids

Toyota aposta pels Jocs de Mediterrani de Tarragona 2018 / TOYOTA Zoom

Després de diversos estira-i-arronses i problemes de finançament no del tot resolts, Tarragona organitzarà els Jocs del Mediterrani entre el 22 de juny i l’1 de juliol del 2018, i Toyota esdevindrà proveïdor del vehicle oficial d’aquest gran esdeveniment esportiu.

Després de la signatura entre l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el responsable de Toyota a l’estat espanyol, Agustín Martín, la marca japonesa es compromet a cedir 238 vehicles de la seva flota a disposició de les necessitats organitzatives dels Jocs del Mediterrani de Tarragona de l’estiu vinent.

Aposta ecològica i esportiva

El 86% dels 238 vehicles cedits per Toyota seran híbrids, en una clara aposta per la mobilitat sostenible, silenciosa i ecològica. L’aposta de Toyota pels grans esdeveniments esportius no és nova i forma part d’una estratègia comercial a gran escala, no debades Toyota serà el principal patrocinador dels Jocs Olímpics de Tòquio del 2020. La marca japonesa també ha donat nom a grans recintes esportius, com el Toyota Stadium a la ciutat de Nagoya, al sud del Japó.

Els cotxes que Toyota posarà a disposició dels organitzadors seran 90 Yaris Hybrid, 39 Auris Hybrid, 32 Auris Hybrid Touring Sport (familiars), 27 RAV4 híbrids, 10 C-HR i 7 Prius. A aquests 205 cotxes híbrids cal sumar-hi 27 PROACE Combi de 9 places i 6 PROACE VERSO VIP de 7 places (tots dos de mecànica de combustió). Als 238 Toyota compromesos inicialment s’hi podrien afegir 12 unitats més, com a vehicles de substitució, en cas de necessitat.