Esportius
Ara Motor

El Suzuki Swift Sport estrena mecànica ecològica

El popular esportiu de butxaca japonès estrena una nova mecànica 'mild hybrid' de 48 V i noves opcions d’equipament

El Suzuki Swift Sport estrena mecànica ecològica / SUZUKI Zoom

No hi ha gaires cotxes al mercat tan interessants com el Suzuki Swift Sport. Aquest esportiu de butxaca promet sensacions dinàmiques a un preu no gaire elevat (21.680 euros) i s'ha convertit en una de les millors alternatives als populars Mini Cooper o Abarth 500.

Suzuki Swift Sport Zoom

Suzuki Swift Sport / Suzuki

La gran novetat respecte al model original de l’any 2018 és que ara el Swift Sport només anirà associat a una mecànica semihíbrida o mild hybrid de 48 V que li permetrà rebre l’etiqueta ambiental Eco de la DGT i els beneficis fiscals i socials que això comporta.

Suzuki Swift Sport Zoom

Suzuki Swift Sport / Suzuki

A més, el Swift Sport estrena un motor de gasolina turbo 1.4 Boosterjet que ofereix 129 CV i 235 Nm de parell, als quals cal sumar un boost o extra de 14 CV i 53 Nm que pot aportar el sistema de 48 volts, gestionat per una caixa de canvis manual de sis relacions i una plataforma de tracció davantera.

Suzuki Swift Sport Zoom

Suzuki Swift Sport / Suzuki

Amb aquesta potència i configuració, el nou Swift Sport pot accelerar de 0 a 100 en 9,1 segons i assolir una velocitat punta de 210 km/h, homologant consums de carburant de 5,6 L als 100 quilòmetres en cicle WLTP i unes emissions de CO2 de 127 g/km.

Interior Suzuki Swift Sport Zoom

Interior Suzuki Swift Sport / Suzuki

Més enllà de la mecànica, el Swift Sport 2020 també incorpora algunes novetats importants, com ara detector d’angle mort, alerta de trànsit posterior i reconeixement de senyals de trànsit, entre altres.

Suzuki Swift Sport Zoom

Suzuki Swift Sport / Suzuki

Per acabar, el Swift Sport –que ja està disponible als concessionaris Suzuki del país– estrena tres noves opcions de pintura bicolor a la carrosseria, que li aporten un aire més juvenil, radical i esportiu.