Pickup
Ara Motor

Shelby F-150 Super Snake, una “pickup” molt picant

La popular camioneta de Ford rep una posada a punt radical per Shelby per convertir-la en un monstre americà

Shelby F-150 Super Snake, una “pickup” molt picant / SHELBY Zoom

Les camionetes o “pickup” són un dels segments automobilístics més populars dels Estats Units, i poc a poc també van conquerint el cor del Vell Continent. L’altre gran afició dels nord-americans és la preparació radical dels seus cotxes icònics, cosa que Shelby porta anys fent sobre la base dels Ford. De fet, Shelby ja havia preparat Mustangs amb el cognom Super Snake, però mai havia atorgat aquest cognom ni havia preparat una camioneta tan radical.

Shelby F150 Super Snake Zoom

Shelby F150 Super Snake / Shelby

El Shelby F-150 Super Snake és una edició limitada de 150 unitats exclusiva pels Estats Units que es fabricarà a Nevada i que tindrà un preu base superior als 100.000 dòlars. Val a dir que l’allau de reserves que va rebre la filial de Ford ha fet que aquesta es plantegi augmentar la producció o elaborar futures versions Super Snake d’altres models Ford o del mateix F-150.

Detall logo Zoom

Detall logo / Shelby

El gran actiu del Shelby F-150 Super Snake és el seu monstruós motor V8 de cinc litres de cilindrada que supera els 750 CV de potència. A més, manté el color blau amb franges blanques característic dels models Shelby i incorpora un nou para-xocs frontal molt esportiu amb grans entrades d’aire, llandes de 22 polzades i doble sortida del tub d’escapament, per arrodonir l’estètica d’un model tan espectacular com descomunal.