Novetats
Ara Motor

Seat comercialitzarà un León Cupra ST de 370 CV per al mercat suís

Els del Baix Llobregat tanquen un acord amb un preparador local per potenciar el seu compacte

León Cupra ST / FERRAN VITAL Zoom

ABT és un dels preparadors especialistes amb més reputació d’Europa, i ha tancat un acord amb la marca catalana Seat per potenciar el León Cupra ST en exclusiva per al mercat suís. El resultat de l’acord serà una preparació del compacte de Martorell que arribarà als 370 CV de potència, una autèntica traca final a l’espera dels futurs Cupra León de la pròxima generació.

El León Cupra ST preparat per ABT extraurà els seus 370 CV del mateix bloc motor 2.0 TSI de quatre cilindres associat a un canvi automàtic DSG i un sistema de tracció integral 4Drive (la versió de Seat del sistema 4Motion utilitzat per Volkswagen).

Aquesta versió bestial del León Cupra ST disposarà de seients de tall esportiu en Alcantara, sistema de so Beats i noves cues d’escapament que milloren el so del compacte de tall familiar fabricat a Martorell.

Seat comercialitzarà aquesta versió al mercat suís per un preu de 45.414 euros, gairebé uns 10.000 euros més que el León Cupra ST de 300 CV que es comercialitza al nostre mercat i que vam provar ara fa uns mesos.