Novetat
Ara Motor

Seat León Cupra R, versió familiar

Els de Martorell tenen pensat fer una versió radical del seu León ST

Seat León Cupra ST 4Drive / FERRAN VITAL Zoom

Quan vam provar el Seat León CupraST vam arribar a concloure que aquell era el millor cotxe fabricat mai a Martorell. Amb la seva tracció integral 4Drive, el León CupraST és un autèntic esportiu disfressat de familiar.

Seat vol anar una passa més enllà, i després de sorprendre'ns amb el nou León Cupra R de 340 CV de potència, el cap de màrqueting dels del Baix Llobregat, WayneGriffins, va confirmar a Autoexpressque la marca catalana comercialitzarà una versió radical i limitada de la variant familiar del León.

El León Cupra R ST seria el familiar esportiu definitiu: tracció integral, 340 CV i 580 litres de capacitat al maleterPerò la gran importància i novetat de la variant familiar és que anirà associada al sistema de tracció integral 4Drive, que millora l'efectivitat i la tracció del compacte de Seat, ja que el primer Cupra R utilitza un esquema de tracció davantera.

A més, segons afirma Griffins a l'entrevista, el futur Cupra R ST disposarà d'un sistema de tub d'escapament preparat per l'especialista ABT i unes exclusives llandes de 20 polzades, a banda d'altres elements que l'executiu de Seat no ha volgut avançar.