Novetats
Ara Motor

Renault Captur S-Edition, ara més potent i tecnològic

La marca francesa presenta una nova variant del seu popular totcamí

Renault Captur S-Edition, ara més potent i tecnològic / RENAULT Zoom

Ara fa unes setmanes vam poder provar el Renault Captur, un dels SUV més populars del Vell Continent. Doncs bé, aquesta setmana Renault ha anunciat el naixement d’una nova versió més potent i equipada anomenada ‘S-Edition’ que incorpora un nou sistema multimèdia anomenat ‘R-Link Evolution’ amb tota la cartografia europea, sistema de climatització automàtic o ajudes i assistents d’aparcament amb radars de proximitat i càmera posterior de sèrie.

Renault CAPTUR S-Edition Zoom

Renault CAPTUR S-Edition / Renault


 
Però el nou Captur S-Edition també rep alguna diferència estètica, com ara les llandes de 17 polzades, els seients entapissats d’Alcàntera amb fil negre o pedals d’alumini, que ajuden a donar un aire més juvenil i esportiu a aquest SUV urbà.

Detall entapissat Zoom

Detall entapissat / Renault


 
La gran novetat mecànica d’aquest Captur S-Edition és el nou motor TCe de 150 CV que supera el de 120 CV que vam provar nosaltres -que ja ens va semblar suficient per moure amb dignitat al Captur- que es podrà associar a una caixa de canvis manual o automàtica. A més, el Captur S-Edition també comptarà amb una versió dièsel amb el motor dCi de 110 CV.


 

Aquesta nova edició del Captur, que ja ha arribat al nostre mercat, costa entre els 19.900 euros del motor gasolina de 120 CV i caixa de canvis manual fins els 22.500 euros de la variant amb motor de 150 CV i caixa de canvis automàtica.