Novetats
Ara Motor

L'Octavia més potent de la història

Skoda comercialitzarà una variant esportiva del seu vehicle estrella que arribarà als 245 cavalls

L'Octavia més potent de la història / SKODA Zoom

Skoda presentarà a Ginebra l'Octavia més potent de la història. S'anomenarà Skoda Octavia RS 245 (en honor dels cavalls de què disposarà) i estarà disponible en carrosseria normal i familiar.

El nou Octavia RS 245 compartirà elements, plataforma i motors amb l'actual generació del Golf GTI, i el motor 2.0 TSI de quatre cilindres que equipa es podrà associar a un canvi manual de sis velocitats o el canvi automatitzat DSG de doble embragatge i set velocitats. Això sí, el model serà de tracció davantera.

El flamant Octavia RS 245 serà 14 mil·límetres més baix que la versió normal i equiparà unes generoses llandes de 19 polzades i detalls com els retrovisors o l'esperó posterior en acabat negre brillant.

Octavia RS 245 Combi Zoom

Octavia RS 245 Combi / Skoda

En els interiors aquesta versió disposarà de pedals d'alumini, seients d'Alacantera, volant esportiu i un sistema d'enllumenat de cortesia amb tecnologia led, a més d'un complet sistema de seguretat (frenada d'emergència, avís d'angles morts, etc.) o extres com un sistema wifi o una pantalla central de 9,2 polzades amb navegador 3D.

Pel que fa a la mecànica, l'Octavia més potent que s'ha fabricat mai disposarà d'un diferencial autoblocant VAQ amb bloqueig electrònic, com del que ja disposa el León Cupra o el GTI. A més, tindrà un selector de modes de conducció i suspensió adaptativa.

Octavia RS 245 Zoom

Octavia RS 245 / Skoda

Encara no sabem les dates ni el preu d'arribada al nostre mercat, però segurament es podrà encarregar aquesta mateixa primavera.