Ferran Vital

Land Rover Discovery 2017, l'evolució de l'espècie

La marca britànica fa públiques les primeres imatges del seu SUV de set places

Land Rover Discovery 2017, evolució de l'espècie / LAND ROVER Zoom

Land Rover ha fet públiques les primeres imatges del nou Discovery, el totcamí gran de la marca britànica. El nou Discovery, que mantindrà set places per als ocupants a dins, es presentarà de manera oficial el dia 28 a París, però els dirigents de la marca han volgut fer públiques dues imatges de la cinquena generació del Discovery.

Estèticament, el Discovery perd part de la seva imatge poderosa perquè canvia el predomini de les formes geomètriques i les línies rectes per unes de més sinuoses, que dibuixen una silueta més estilitzada. Amb aquest disseny –que respon a la línia Above and Beyond–, Land Rover vol ampliar el rang de possibles compradors del vehicle, imitant el disseny d'èxit d'altres vehicles del grup, com ara l'Evoque.

Un SUV molt més estilitzat Zoom

Un SUV molt més estilitzat / Land Rover

Tot i que Land Rover encara no ho ha confirmat oficialment, el nou Discovery disposarà d'un motor dièsel de dos litres de cilindrada i quatre cilindres, i dos motors V6 (un de dièsel i un de benzina). A més, mantindrà l'estructura monocasc d'alumini i també un esquema de tracció total variable –quan funcioni amb només tracció a dues rodes, la potència anirà al tren posterior–. El preu partirà al voltant dels 55.000 euros.