Nou SUV
Ara Motor

Grandland X, la darrera carta d’Opel

Els de Rüsselsheim presenten el darrer model desenvolupat abans de la seva absorció per part del grup PSA

Grandland X, la darrera carta d’Opel / OPEL Zoom

Opel aposta fort pel segment dels SUV compactes (també anomenat SUV-C) amb l’aparició del nou Grandland X, el tercer totcamí dels de Rüsselsheim que completa l’oferta dels Mokka X i Crossland X, posicionats estratègicament immediatament per sota del nou SUV d’Opel.

El Grandland X arribarà als 4’48 metres de llarg i 1’64 d’alt, i promet una habitabilitat prou  bona, com demostren els 514 litres de capacitat del seu maleter. Ara bé, el Grandland X només ofereix la possibilitat d’associar-se amb una plataforma de tracció davantera -Opel descarta qualsevol sistema de tracció integral pel seu nou model-, cosa que denota la vocació urbana del nou totcamí d’Opel.

Grandland X Zoom

Grandland X / Opel

Estèticament el nou Grandland X respon a un plantejament racional, amb nervadures marcades, proteccions als passos de roda i grups òptics i calandra que segueixen el llenguatge estètic d’Opel inciat amb els Mokka X i Crossland X.

El nou Grandland X disposarà també d’una important càrrega tecnològica, gràcies al sistema IntelliLink amb pantalla tàctil de sèrie , punt recàrrega de mòbils sense fils, càmera de visió zenital WiFi o volant amb calefacció, entre altres.

Interiors Grandland X Zoom

Interiors Grandland X / Opel

Tot i que Opel encara no ha fet públics els preus ni l’oferta de motors (es descarta una versió híbrida o elèctrica), el Grandland X ja té data d’arribada al nostre mercat, a la tardor d’aquest 2017.