Ferran Vital

Ferrari fabricarà un últim LaFerrari per ajudar les víctimes del terratrèmol

La marca italiana mostra el seu perfil més humà fabricant una última unitat del supercotxe que es destinarà a recollir diners per als afectats del terratrèmol del 24 d'agost

Ferrari fabricarà un darrer LaFerrari per ajudar les víctimes del terratrèmol Zoom

Ferrari és molt més que un fabricant d'automòbils esportius a Itàlia. El Cavallino Rampante és un símbol, una icona i un orgull de l'imaginari col·lectiu del país transalpí. Per aquesta raó, els dirigents de Ferrari han decidit fer una acció per mostrar la seva solidaritat amb les víctimes i els afectats del terrible terratrèmol que va patir el país el 24 d'agost.

Els de Maranello han decidit fabricar una última unitat del LaFerrari, un superesportiu inicialment limitat a només 499 unitats. Ferrari en fabricarà una última unitat especial, que subhastarà, i destinarà tots els diners a l'ajuda humanitària per als afectats del terratrèmol.

Aquest LaFerrari especial pot arribar a triplicar el preu inicial de venda (1,3 milions d'euros)

Si les primeres 499 unitats es van vendre a un preu d'un milió tres-cents mil euros, aquesta última unitat podria arribar a doblar (o triplicar) aquest preu fàcilment en una subhasta, ja que aquest LaFerrari serà una unitat única, molt cotitzada pels col·leccionistes.