Ferran Vital

Ferrari GTC4 Lusso T, un Cavallino per a tota la família?

Ferrari presentarà el GTC4 Lusso T a París

Ferrari GTC4 Lusso T, un Cavallino per tota la família? / FERRARI Zoom

A Ferrari hi passa alguna cosa. Tot i que veure cotxes fabricats a Maranello amb capacitat per a quatre persones no és res de nou (l'FF ja apostava per aquesta configuració), no deixa de ser sorprenent veure un Ferrari enfocat a un públic més familiar.

En aquest cas, Ferrari presentarà a París el GTC4 Lusso T, que es diferencia del GTC4 Lusso convencional pel fet d'apostar per un motor V8 alimentat per dos turbos (en comptes del motor V12 atmosfèric) i per un esquema de propulsió (tracció posterior) en comptes de l'esquema de tracció total que ofereix la versió estàndard.

GTC4 Lusso T Zoom

GTC4 Lusso T / Ferrari

Gràcies a aquestes modificacions, el GTC4 Lusso T ofereix una potència de 610 cavalls (80 menys que el V12) i una acceleració de zero a cent en 3,5 segons. A més, el nou motor biturbo i l'esquema de propulsió permeten un important estalvi de pes (1.740 quilos, 50 menys que la versió V12) que milloren les xifres de consum (onze litres enfront dels més de quinze del model V12) i d'emissions.

Per acabar, Ferrari ha anunciat que segueix utilitzant rodes posteriors directrius i que el GTC4 Lusso T estrenarà una nova pantalla central tàctil de 10,25 polzades. El preu, encara no publicat, serà prohibitiu: es fixarà al voltant dels 300.000 euros.