Novetats
Ara Motor

Cupra Ateca Limited Edition: caviar sobre rodes

Cupra presenta una edició exclusiva limitada a 350 unitats del seu SUV estrella per al nostre mercat

Cupra Ateca Limited Edition: caviar sobre rodes / CUPRA Zoom

El Cupra Ateca és la versió més potent i esportiva de l’Ateca, el primer totcamí de Seat i Cupra i un model rellevant pel bon funcionament comercial de la marca catalana. Si el Cupra Ateca que vam poder provar fa alguns mesos ja ens va semblar un gran cotxe, els responsables de la filial d’alt rendiment de Seat ara han volgut anar més enllà amb una edició limitada exclusiva anomenada Cupra Ateca Limited Edition.

Seat només fabricarà 1.999 unitats del Cupra Ateca Limited Edition, 350 de les quals estan destinades per posar-se a la venda al mercat espanyol, a un preu al voltant dels 50.000 euros, una quantitat força important.

Cupra Ateca Limited Edition Zoom

Cupra Ateca Limited Edition / Cupra

Aquesta edició exclusiva disposa d’un color anomenat gris Graphene que només utilitzaran aquestes unitats, que dialogaran amb diversos detalls estètics en color coure repartits per la carrosseria. A més a més, el Cupra Ateca Limited Edition també disposa d’un aleró posterior i retrovisors de fibra de carboni, llandes exclusives de 20 polzades de color negre i coure i unes grans pinces de fre signades per Brembo.

Cupra Ateca Limited Edition Zoom

Cupra Ateca Limited Edition / Cupra

En els interiors aquest Cupra Ateca Limited Edition disposa d’uns seients de tall esportiu de color blau i pell fosca, amb fil de color coure i alguns elements acabats en alumini o fibra de carboni, que aporten un aire més esportiu a l’habitacle.

Cupra Ateca Limited Edition Zoom

Cupra Ateca Limited Edition / Cupra

Mecànicament el Cupra Ateca Limited Edition manté el motor 2.0 TSI que ofereix 300 CV de potència i 400 Nm de parell associat a un canvi DSG de set relacions i un sistema de tracció integral 4Drive, que li permeten accelerar de 0 a 100 en 4,9 segons i arribar a una velocitat punta de 247 km/h.

Cupra Ateca Limited Edition Zoom

Cupra Ateca Limited Edition / Cupra

L’equipament de sèrie és generós i inclou sostre solar, fars Full Led, un sistema d’àudio de nou altaveus, un quadre d’instruments totalment digital, tres ports USB, sistema de càrrega per telèfons sense fils, assistents d’aparcament automàtic i càmera amb visió zenital. Opcionalment, els clients que ho desitgin també poden encarregar un sistema d’escapament de titani signat per Akrapovic que redueix set quilos el pes total del vehicle.