Notícies
Ara Motor

Citroën actualitza el C5 abans de jubilar-lo

El Citroën C5 és una de les millors berlines del mercat, i ara la marca francesa vol impulsar un model que ha passat desapercebut bona part de la seva vida comercial

C5 / CITROËN Zoom

No ha estat un dels models més venuts i populars de la història de Citroën, tot i ser un model ben acabat i de qualitat. Probablement el seu problema ha estat aparèixer en el moment equivocat (just a l’esclat de la crisi) en el mercat equivocat (Europa encara viu la febre SUV).

Sigui com sigui, Citroën amplia l’oferta de colors disponibles per la seva berlina amb cinc nous colors, i la versió familiar Crossover C5 Tourer XTR estrenarà també llandes de divuit polsades, nous protectors de baixos i passos de roda i rails portaequipatges al sostre.

C5 Tourer XTR Zoom

C5 Tourer XTR / Citroën

Això sí, el C5 només disposa d’un únic motor dièsel. Citroën ofereix el motor 2.0 BlueHDI amb dues potències de rang, de 150 o 180 cavalls. El de 150 cavalls s’associa a un canvi manual, i el de 180 a un d’automàtic EAT6. En tots dos casos, els canvis disposen de sis velocitats.

Els preus del C5 s’han rebaixat de l’ordre de 5.000 euros respecte als de fa un any, i ara els seus preus de venda (descopmtes promocionals al marge) són prou competitius per una bona berlina: