Saló de París
Ara Motor

Audi presenta el nou SQ2: 300 CV en format reduït

La versió prestacional del nou Q2 utilitza un motor 2.0 de gasolina de quatre cilindres alimentat per turbo associat a un sistema de tracció Quattro

Audi presenta el nou SQ2: 300 CV en format reduït / AUDI Zoom

Era qüestió de temps que Audi confirmés la variant esportiva i prestacional del Q2, el seu SUV cupè de tall urbà que tant ens va agradar quan el vam poder provar ara fa uns mesos. El nou SQ2 ja és una realitat que els d’Ingolstadt presentaran durant el Saló de París, que aixeca el teló aquesta setmana a la capital francesa.

El nou SQ2 utilitza el conegut motor 2.0 TFSI amb una potència de 300 CV (la mateixa configuració que el León Cupra, per exemple) associat a una caixa de canvis S Tronic de set relacions i doble embragatge i un sistema de tracció integral Quattro. A més a més el nou SQ2 disposa de diferents modes de conducció que modifiquen el seu caràcter i les seves xifres de consum de carburant i emissions contaminants.

Aquesta variant prestacional també és 20 mil·límetres més baixa que la configuració de sèrie, i la direcció i el sistema d’amortidors s'han modificat per obtenir un comportament més directe i dinàmic. Estèticament el nou SQ2 es diferencia de la resta de la gamma pels fars led de sèrie, les carcasses dels retrovisors d’alumini, els acabats dels marcs de les portes i diversos logotips amb insercions Quattro a la carrosseria.

Per acabar, l’SQ2 disposa de connexió 4G de sèrie i la possibilitat de connectar-hi diverses funcions i aplicacions com Google Maps o Twitter i gestionar-les mitjançant la gran pantalla tàctil central de 8,3 polzades.