Esportiu
Ara Motor

Aston Martin Rapide AMR, luxe amb ànima de competició

La marca britànica presenta la versió més radical del Rapide, un cotxe pensat per al circuit

Aston Martin Rapide AMR, luxe amb ànima de competició / ASTON MARTIN Zoom

Aston Martin Racing (anomenada AMR) és la divisió esportiva i de competició de la llegendària marca britànica. De fet AMR és l’actual campiona de la categoria GTE Pro a les 24 Hores de Le Mans.

Coincidint amb l’inici de la mítica prova de resistència, Aston Martin presenta ara el Rapide AMR, potenciat fins als 603 CV de potència i 630 Nm de parell gràcies al seu potent propulsor V12. Aquestes credencials li serveixen per accelerar de 0 a 100 en 4,4 segons i assolir una velocitat màxima de 330 km/h.

Rapide AMR Zoom

Rapide AMR / Aston Martin

Més enllà del seu motor, la divisió AMR ha modificat el coeficient aerodinàmic del cotxe i hi ha afegit noves peces de fibra de carboni per reduir el pes del vehicle, i també ha optimitzat l’arquitectura de les suspensions del cotxe, n’ha rebaixat la distància amb l’asfalt i ha introduït uns nous neumàtics de competició associats a unes noves llantes fosques de 21 polzades i uns discos de fre ventilats heretats de les versions més esportives del Vanquish S.

Aston Martin ha limitat la producció del Rapide AMR a només 210 unitats a un preu encara per determinar. El nou esportiu anglès ha estat posat a punt en el nou AMR Performance Center que la marca ha inaugurat a Nürburgring.

Interiors  Rapide AMR Zoom

Interiors Rapide AMR / Aston Martin

Exteriorment, el nou Rapide AMR vestirà amb el tradicional color ‘British racing green’ amb una franja groga sobre el capó i el sostre que emfatitza el caràcter esportiu del cotxe, i per primer cop inclou detalls com una consola central de fibra de carboni, seients entapissats i un volant que reprodueix el del One-77.