Llibres història
Motor 16/08/2018

El llibre de la història de Ferrari costarà més que un Golf

Ferrari publicarà un llibre exclusiu i limitat, amb documents inèdits de la marca transalpina, que costarà 25.000 euros

Ara Motor
1 min
El llibre de la història de Ferrari costarà més que un Golf

25.000 euros són molts diners, però és el que costarà cada una de les primeres 250 unitats del llibre sobre la història de Ferrari que l’editorial Taschen comercialitzarà en una edició especial limitada anomenada Arte i que inclou un espectacular faristol artesanal d’acer polit dissenyat per Marc Newson que imita un motor de dotze cilindres en V, el motor característic d’Enzo Ferrari, fundador de la companyia. Aquesta edició de l'obra inclou les signatures del fins fa poc president Sergio Marchionne i de l’actual president de Ferrari, John Elkann.

El llibre, escrit pel periodista italià Primo Alivelli, inclourà documents gràfics, fotos, dibuixos i esbossos mai publicats i altres informacions exclusives en les seves 541 pàgines. Sens dubte es tracta de l'obra definitiva sobre l'escuderia italiana.

Un cop s’hagin venut les primeres 250 unitats exclusives (el llibre serà més car que un Volkswagen Golf, un Seat León, un Hyundai i30 o un Ford Focus amb motor gasolina de 100 CV i equipament de sèrie), l’editorial Taschen prepara una edició més senzilla que costarà ‘només’ 5.000 euros en estoig d’alumini fins a completar les 1947 unitats que s’imprimiran del llibre en honor a l’any de fundació de la marca de Maranello.

stats