Vídeo
Ara Motor

Un vídeo mostra com serà Ferrari Land

Port Aventura mostra una maqueta de com serà el parc temàtic de Ferrari a tres mesos de la seva inauguració

Un vídeo mostra com serà Ferrari Land / FERRARI LAND Zoom

Ferrari Land ha de ser un dels puntals de creixement turístic de la Costa Daurada. Combinat amb la resta d’atraccions de Port Aventura, el parc temàtic dedicat a la marca italiana vol ser el referent de centenars de milers de tifosi dels de Maranello.

Segons les previsions oficials Ferrari Land obrirà les seves portes el proper mes d’abril, però Port Aventura ja ha avançat un vídeo de tres minuts que ensenya com serà el parc temàtic de Ferrari mitjançant una maqueta de les instal·lacions.

Aquest vídeo és l’aproximació més realista que tenim fins ara, i mostra com es repartiran els més de 70.000 metres quadrats del parc temàtic. Entre altres, es pot veure com serà l’accelerador vertical, la muntanya russa (que passarà de 0 a 180 en menys de cinc segons), circuits de karts o les torres de caiguda lliure.

Però el parc temàtic ferrarista inclourà també recreacions d’edificis italians com els campanars de San Marc a Venècia, el Colisseu romà o la Scala milanesa i fins i tot una recreació del primer taller d’Enzo Ferrari.