SUV elèctric
Motor Novetats 14/05/2021

Dongfeng DFSK Seres 3: un SUV elèctric xinès per 34.995 euros

El Seres 3 és el SUV elèctric compacte de Dongfeng, acredita 329 quilòmetres d’autonomia i ara arriba al nostre mercat

2 min
Dongfeng DFSK Seres 3

De mica en mica els cotxes xinesos van obrint la porta del mercat europeu. Després d’haver desembarcat els seus SUV DFSK 58, F5 i IX5 -tots amb motors de combustió-, els xinesos de Dongfeng ataquen ara amb el flamant Dongfeng DFSK Seres 3, un SUV compacte totalment elèctric que vol ser la punta de llança de la marca xinesa a Europa.

El Dongfeng DFSK Seres 3 fa 4,28 metres de llarg, 1,85 d’ample i 1,65 d’alt, i homologa un pes de 1.570 kg, no gaire diferent de la resta de SUV del segment C amb motor de combustió que podem trobar al mercat. On sí que es nota una mica la pèrdua d’espai respecte a un totcamí de gasolina és al maleter, que es queda en uns escassos 310 litres de capacitat, ampliables a 1.247 litres en cas d’abatre els seients posteriors.

Detalls Dongfeng DFSK Seres 3
Detalls Dongfeng DFSK Seres 3
Detalls Dongfeng DFSK Seres 3

Els interiors d’aquest SUV elèctric xinès són totalment digitals, i a jutjar per les primeres fotos oficials, ofereixen un bon compromís entre qualitat i modernitat, amb insercions de pell, cuir i llums ambientals tipus led, un quadre d’instruments totalment digital i la gran pantalla central.

Pel que fa a la mecànica, compta amb un motor elèctric davanter que ofereix 163 CV i 300 Nm de parell i està associat a unes bateries de 56 kWh de capacitat i un sistema de tracció davantera. La seva velocitat màxima està limitada a 155 km/h i promet una acceleració de 0 a 100 en 8,9 segons. A més, disposa de tres mapes motor o modes de conducció anomenats Normal, Eco i Sport, que modifiquen i alteren la capacitat dinàmica així com l’autonomia del vehicle.

Tot i que el preu oficial del Dongfeng DFSK Seres 3 és de 34.995 euros, la marca ha anunciat que acollint-se als sistemes de finançament, descomptes i pla d’ajudes Moves III el preu final de compra pot arribar a ser de 24.495 euros (interessos a banda).

stats