Exclusiva
Ara Motor

Us avancem com és el nou Seat Ibiza

Aquest dimarts Seat presentarà la nova generació de l'utilitari català, un dels pilars comercials de la marca

Us avancem com és el nou Seat Ibiza / SERGIO DOMÍNGUEZ Zoom

La nova generació del Seat Ibiza, que arribarà al mercat al mes de juliol, es presentarà aquest dimarts, però us podem avançar algunes dades del nou utilitari català.

D'entrada, l'Ibiza serà el primer model del grup VAG a estrenar la plataforma MQB A Zero, que compartirà amb les noves generacions del Polo i del Fabia, i mantindrà una arquitectura de tracció davantera i motor transversal (de moment Seat descarta del tot un Ibiza amb tracció integral, si bé seria tecnològicament possible).

La qualitat dels interiors milloraran sensiblement Zoom

La qualitat dels interiors milloraran sensiblement / Sergio Domínguez

Estèticament, però, el nou Ibiza sorprendrà una mica, ja que fixarà certa distància amb la línia de disseny de la marca dels darrers models, certament continuistes (León, Ateca, Arona…). El frontal del nou Ibiza canviarà i serà una mica més recarregat, barroc, que les fluides línies de disseny de León i Ateca, per exemple. Pel que fa a la vista posterior, el nou Ibiza inclourà uns grups òptics que recordaran força l'actual generació del Volkswagen Polo i una porta posterior que recordarà la del nou Ateca.

D'entrada el nou Ibiza no serà híbrid ni elèctric, i tampoc disposarà de plataforma de tracció total

El nou Ibiza no disposarà de cap versió elèctrica o híbrida, i seguirà utilitzant els motors de quatre cilindres del grup VAG i un petit motor de benzina d'un litre de cubicatge i tres cilindres.