Monovolums
Motor Novetats 15/02/2021

Ford estrena les versions híbrides dels S-Max i Galaxy

Els dos monovolums de Ford tindran unes variants híbrides de 190 CV a un preu de 40.838 euros i 47.338 euros respectivament

2 min
Nous Ford S-Max Hybrid i Galaxy Hybrid

Tot i que cada cop són menys significatius al mercat, els monovolums segueixen oferint productes de qualitat i espai als seus clients potencials, com en el cas del Ford S-Max, el monovolum de la marca nord-americana, que estrena una versió híbrida amb etiqueta Eco i que té un preu base de 40.838 euros. El seu germà gran, el Ford Galaxy, també estrenarà la mateixa mecànica híbrida, però amb un preu de venda superior: a partir de 47.338 euros.

La mecànica que estrena Ford en els S-Max Hybrid i Galaxy Hybrid és un motor gasolina 2.5 de cicle Atkinson, maridat amb un petit propulsor elèctric per obtenir una potència total combinada de 190 CV, associat a una bateria de liti de només 1,1 kWh, un esquema de tracció davantera i un canvi automàtic de tipus CVT.

Ford S-max Hybrid
Ford S-max Hybrid

Aquesta mecànica complementa els motors dièsel TDCi de 150 CV i 190 CV que Ford ofereix fins ara en l'S-Max i el Galaxy, per bé que en el cas de l'S-Max es podrà associar a qualsevol nivell d’equipament (Trend, ST-Line, Titanium i Vignale), mentre que en el cas del Galaxy només es podrà associar al nivell més alt, el Titanium.

Interior S-Max Hybrid
Interior S-Max Hybrid

En el cas del Ford S-Max Hybrid, aquesta mecànica híbrida promet consums de 6,4 L en cicles WLTP i emissions de 146 grams de CO2 per quilòmetre, i un atractiu equipament de sèrie que inclou connectivitat FordPass Connect –requereix subscripció– que inclou funcionalitats com ara estat del vehicle i del trànsit en temps real, geolocalització i obertura de portes a distància, entre altres possibilitats de gestió des del telèfon mòbil.

Ford Galaxy Hybrid
Ford Galaxy Hybrid

Finalment, el nou S-Max Hybrid, que ja es pot reservar als concessionaris, tindrà una escala de preus que aniran des dels 40.838 euros de l’acabat Trend fins als 50.613 del Vignale, passant pels 43.363 del Titanium i els 45.463 del nivell ST-Line, potser els més equilibrats pel que fa a la relació preu-qualitat de tota la gamma.

stats