Novetats 2017
Motor Novetats 08/01/2017

Els 10 cotxes més esperats del 2017

Us portem la selecció dels cotxes més esperats que han de veure la llum el 2017

Ara Motor
4 min
Els deu cotxes més esperats de 2017

Renault Alpine

La marca del rombe vol ressuscitar l'Alpine, un mite de la història del motor pels seus èxits als ral·lis i un orgull nacional de la indústria automobilística francesa. El flamant esportiu gal disposarà d'un motor d'uns 250 o 300 cavalls associat molt probablement a una caixa automatitzada de doble embragatge i una plataforma pròpia dotada d'un sistema de tracció posterior.

Alpine 2017

Seat León Cupra 300 4Drive

Fa molts anys que esperem que aparegui un León Cupra amb tracció total, 17 anys després del León Cupra de primera generació que equipava un motor V6 i distribuïa 200 cavalls. El nou León Cupra arribarà amb un motor 2.0 TSI de quatre cilindres que repartirà 300 cavalls associat a una plataforma de tracció integral (això sí, de moment només en la versió familiar ST).

Seat Leon 2017

Seat Arona

No abandonem la marca de Martorell, ja que després d'un 2016 excel·lent amb l'arribada de l'Ateca, Seat presentarà el nou Arona al llarg del 2017. Aquest petit SUV es muntarà sobre la plataforma del Seat Ibiza (que també s'actualitzarà enguany, i que esperem amb candeletes).

Seat Arona, un nou model per la marca catalana

Ford Fiesta

La marca nord-americana actualitzarà la gamma del Fiesta, que rebrà una plataforma nova, amb un xassís més rígid i una direcció encara més directa, que promet més bones sensacions dinàmiques i més estabilitat del conjunt. A més, la nova generació del Fiesta rebrà una àmplia gamma de motors dièsel i benzina (no hi ha anunciada cap unitat híbrida o elèctrica) amb potències que oscil·len entre els 70 i els 140 cavalls, i poden estar associats a canvis manuals o automatitzats, sempre de sis velocitats.

Fiesta 2017

Nissan Micra

La cinquena generació del Micra vol canviar la idiosincràsia del model, seguint l'estratègia d'èxit que la marca japonesa ha encetat amb els Qashqai o els Juke, per exemple. Dissenys frescos, juvenils i atrevits, acompanyats de bona oferta tecnològica i mecàniques eficients que fan que els seus productes se situïn entre els més venuts del segment. I és que el nou Micra disposarà d'una gamma de 10 colors i 9 extres estètics que permeten fins a 125 combinacions diferents.

Nissan Micra 2017, revolució francesa

Opel Ampera-E

Opel vol revolucionar el segment elèctric amb un cotxe amb més de 500 quilòmetres d'autonomia i un preu inferior als 30.000 euros. A més, el motor elèctric de l'Ampera-e és sorprenentment potent, ja que arriba als 204 cavalls de potència i ofereix molt bones xifres d'acceleració (per exemple, fa el 0-50 en 3,2 segons). Per si no fos prou amb això, l'Ampera-e ofereix també una habitabilitat correcta, capaç d'encabir fins a cinc ocupants sense gaires problemes.

Opel Ampera-e, la revelació elèctrica

Honda Civic

El compacte japonès s'actualitza amb nous grups òptics allargats i una calandra estilitzada que li confereixen un aire més esportiu i agressiu. Per contra, la part posterior del Civic conserva l'herència de la generació actual, amb un disseny de fars i una caiguda del porto posterior a l'estil cupè que són plenament identificables en aquest cotxe.

Honda Civic 2017

BMW X2

El BMW X2 serà el SUV compacte esportiu de la marca bavaresa (aquest tipus de vehicles també s'anomenen SAV). Sigui com sigui, el futur X2 disposarà de sistema de tracció davantera (opcionalment podrà equipar un sistema de tracció total) i unes línies poderoses i esportives.

BMW X2, el que faltava

Opel Insignia

Opel renova el pilar de la seva oferta amb la nova generació de l'Insignia, més esportiu i ecològic que mai. L'Insignia estrenarà un xassís i motors completament nous, i disposarà d'una estètica més atractiva i esportiva.

Opel ensenya el nou Insignia, més esportiu i estilitzat que mai

Alfa Romeo Stelvio

Després del renaixement de la marca de la mà de la Giulia, a Alfa Romeo li cal consolidar-se al mercat global, i per fer-ho ha apostat per fabricar el primer SUV de la marca llombarda. Això sí, l'Stelvio seguirà apostant per l'esportivitat (motors potents i tracció posterior) i estil que caracteritzen la marca italiana.

Alfa Romeo Stelvio
stats