Cotxe elèctric
Motor Novetats 27/01/2020

El CEO de Volkswagen vol derrotar Tesla

El director executiu de Volkswagen, l’alemany Herbert Diess, afirma que la seva companyia “vol i pot guanyar la carrera del cotxe elèctric”

Ara Motor
1 min
El CEO de Volkswagen vol derrotar Tesla

Tot i que la cotització borsària de Tesla ja ha superat la de Volkswagen, l’alemany Herbert Diess confia poder derrotar el fabricant californià en el segment dels cotxes elèctrics. Amb tot, el CEO del grup VAG creu que en cas de no encertar les tecles adequades en el camp del cotxe elèctric, el seu grup corre el risc de “convertir-se en la nova Nokia”, fent referència a un grup que dominava el segment dels telèfons mòbils fins a l’arribada dels smartphones de nova generació.

El director de Tesla ha anunciat aquesta setmana en una entrevista a Bloomberg que la cursa pel cotxe elèctric és “una carrera oberta” i creu que el grup Volkswagen “pot mantenir el ritme de Tesla i avançar-los en algun moment”.

Per tractar de competir amb els nous Model 3 i Model Y de Tesla, els de la Baixa Saxònia confien en la seva nova família de cotxes ID, el ja conegut ID.3 i l’anhelat SUV elèctric ID.4, que hauria de ser presentat la primavera vinent.

A més a més el grup Volkswagen compta amb models elèctrics en tots els segments del mercat amb la seva cartera de marques, que comprenen des d’un esportiu d’altes prestacions com el Porsche Taycan fins a petits cotxes urbans elèctrics pensats per al carsharing o cotxe compartit com el Seat Mii Electric.

stats