Cotxe elèctric
Novetats 11/10/2018

Cadillac se suma a la mobilitat elèctrica

La mítica marca nord-americana fabricarà el seu primer cotxe elèctric abans del 2021

Ara Motor
1 min
Cadillac es suma a la mobilitat elèctrica

Cadillac històricament ha sigut la marca de luxe de General Motors: una divisió aspiracional o de luxe associada a potents motors de gasolina de vuit cilindres en V que han representat l’essència i la clàssica recepta dels cotxes nord-americans.

Tot i la seva tradició i compromís amb els motors potents i la gasolina, Cadillac ha anunciat que fabricarà un cupè de tres portes totalment elèctric i que començarà a comercialitzar entre els anys 2020 i 2021. Aquest anunci forma part de l’estratègica de General Motors, que aposta per crear nous models elèctrics aprofitant tecnologia i estructures del flamant Chevrolet Bolt EV.

El futur cupè elèctric de Cadillac intentarà fer ombra al Tesla Roadster i consolidar-se com una variant esportiva, elèctrica i aspiracional en el mercat nord-americà. Algunes veus han apuntat també que la plataforma del nou cupè de Cadillac podria compartir elements tecnològics i estructurals amb una hipotètica versió elèctrica del mític Chevrolet Camaro, un dels ‘muscle car’ més prestigiosos de tots els temps.

stats