SUV
Ara Motor

Volkswagen Touareg ABT: un dièsel molt bèstia

El preparador ABT porta el Touareg fins als 500 CV de potència i 970 Nm de parell potenciant al límit el seu motor V6 TDI

Volkswagen Touareg ABT: un dièsel molt bèstia / ABT Zoom

El nou Volkswagen Touareg és un SUV fenomenal. Ara fa uns mesos vam poder provar el nou Touareg i la veritat és que ens va sorprendre molt positivament la seva potència, versalitat i capacitat dinàmica tenint en compte les dimensions que té.

Ara ABT, el preparador alemany especialitzat en els models del grup Volkswagen, ha presentat un paquet de millora específica que afecta el rendiment del Touareg i que el porta fins als 500 CV de potència i els 970 Nm de parell partint del bloc motor V6 4.0 TDI, una autèntica salvatjada en format dièsel.

Volkswagen Touareg ABT Zoom

Volkswagen Touareg ABT / ABT

Aquesta potència permet que aquest SUV pugui oferir una capacitat d’acceleració digne d’un cotxe esportiu, ja que és capaç d’accelerar de 0 a 100 en menys de cinc segons. Si a aquesta velocitat i acceleració hi sumem una preparació específica esportiva el resultat és un totcamí gran de tall esportiu capaç de plantar cara a més d'un pes pesant amb més historial i renom.

Volkswagen Touareg ABT Zoom

Volkswagen Touareg ABT / ABT

A més a més, el paquet de personalització d’ABT inclou unes llandes específiques de 22 polzades, una nova suspensió esportiva que rebaixa l’alçada lliure del SUV uns 38 mil·límetres i uns interiors més sofisticats gràcies a la possibilitat de personalitzar els entapissats amb materials com el cuir o l’Alcantara.