Novetat
Ara Motor

Toyota Yaris 20 Aniversari: la joia de ser jove

El petit urbà japonès celebra el seu vintè aniversari aquest 2019 i prepara una gamma commemorativa

Toyota Yaris 20 Aniversari: la joia de ser jove / TOYOTA Zoom

El Toyota Yaris celebra els seus primers 20 anys de vida aquest 2019, i per celebrar-ho la marca japonesa ha posat a la venda la gamma Yaris 20 Aniversari, una edició especial que ofereix sis acabats diferents (anomenades Business, Active, Active Tech, Feel!, Feel! 20 Aniversari i Advance) i tres opcions mecàniques que inclouen dos motors gasolina i un híbrid.

Els nivells Business i Active són les opcions més econòmiques (a partir d’uns 11.000 euros), mentre que a partir del nivell Active Tech el Yaris incorpora detalls tecnològics com ara els llums posteriors led o la càmera de visió posterior.

Els nivells Feel i Feel 20 Aniversari inclouen novetats estètiques com ara la carrosseria de dos colors i diverses motllures i elements commemoratius als seients i al quadre de comandaments. Per acabar, la variant Advance és la més equipada de totes perquè suma motllures de color negre piano als interiors i unes exclusives llandes de dos colors (negre i gris).

Les variants híbrides del Yaris reben l’etiqueta ECO de la DGT i poden circular lliurement pels centres urbans en episodis d’alta contaminació, tarifes especials en alguns aparcaments i peatges o diverses bonificacions fiscals com ara els impostos de circulació o matriculació.