Novetats
Sergio Domínguez

Toyota Hilux Invincible, edició commemorativa

Disponible des de 38.270 euros, aquesta versió celebra el 50è aniversari del llançament de la popular 'pickup' japonesa

Toyota Hilux Invincible, edició commemorativa / TOYOTA Zoom

Si pensem en les camionetes més conegudes del mercat, la Toyota Hilux és de les primeres que ens ve al cap. I amb raó, ja que, amb més de 18 milions d’unitats venudes a tot el món des de l’any 1968, la marca està actualment celebrant el seu 50è aniversari.

Hilux Invincible Zoom

Hilux Invincible / Toyota

Toyota ha pensat que la millor manera de celebrar aquesta efemèride és amb el llançament d’una nova versió encara més impactant i que deixa clares les seves pretensions amb la denominació Invincible. Aquest nou acabat es distingeix de la resta per tota una sèrie d’elements que, segons la mateixa marca, troben la seva inspiració en els models ‘pickup’ dels Estats Units i altres països americans.  

Hilux Invincible Zoom

Hilux Invincible / Toyota

La llista de millores estètiques està formada per nous elements de color negre, com ara les llandes de divuit polzades i sis radis dobles en color negre, les barres antibolcada, els estreps laterals, la protecció frontal amb embellidor integrat i els protectors dels passos de roda, així com les motllures d’alumini amb el logotip Hilux per als llindars de les portes.

Detall del maleter Zoom

Detall del maleter / Toyota

Més enllà de l’apartat estètic, el propulsor de la versió Invincible és el mateix que el de la Hilux que vam tenir l’oportunitat de provar a l’Ara Motor, un potent dièsel de 2,4 litres D-4D amb 150 CV i 400 Nm de parell que pot anar associat a la caixa de canvis manual de sis velocitats o a una automàtica Super ECT, també de sis relacions.

Interiors de la Hilux Invincible Zoom

Interiors de la Hilux Invincible / Toyota

L’equipament d’aquesta versió exclusiva és el mateix que el de la resta de la gamma i està format per elements com el sistema multimèdia ‘Toyota Touch 2’ amb pantalla tàctil de set polzades, el sistema d’assistència a l’aparcament amb càmera de visió posterior i el Toyota Safety Sense, que inclou el sistema de seguretat precol·lisió, l’avisador de canvi de carril o el reconeixement de senyals de trànsit.

Aquesta versió especial de la Hilux costarà més de 38.000 euros Zoom

Aquesta versió especial de la Hilux costarà més de 38.000 euros / Toyota

Pel que fa a la gamma de preus, la Hilux Invincible parteix d’una tarifa de 38.270 euros per a la versió manual i arriba als 40.270 euros en cas d’equipar-la amb el canvi automàtic.