Ara Motor

Tork T6X, elèctrica i assequible

El fabricant indi Tork ha anunciat que començarà a comercialitzar la T6X, una moto elèctrica, amb 100 km d'autonomia i per només 1.600 €

Tork T6X, elèctrica i assequible Zoom

Les motos elèctriques són una de les solucions dels problemes mediambientals de les grans ciutats causades pel trànsit. Igual que les bicicletes convencionals o elèctriques, les motos elèctriques presenten diversos avantatges relacionats amb el poc espai que ocupen o la capacitat que tenen per superar ciutats d'orografies complicades com la capital catalana.

Tork és un fabricant de motos indi que tot just acaba de començar a comercialitzar la T6X, una moto cent per cent elèctrica amb una autonomia de 100 km que supera amb escreix els límits legals per circular a la ciutat (rondes incloses). A més, la Tork T6X es pot recarregar al 80% en menys d'una hora en qualsevol punt elèctric convencional.

T6X, visió lateral Zoom

T6X, visió lateral / Tork

La T6X també presenta novetats multimèdia i tecnològiques interessants, com la pantalla tàctil de 4,3 polsades que domina el manillar, que inclou un navegador i connexió amb el nostre 'smartphone'. A més, la Tork T6X està programada per analitzar el tipus de conducció del pilot i adequar el mode de conducció al tipus de pilotatge que s'hi practica.

Panell control de la T6X Zoom

Panell control de la T6X / Tork

El que realment fa interessant la Tork T6X, però, és el preu, al voltant dels 1.600 €. Un preu realment sorprenent –i que ens costa de creure–, que podria suposar una autèntica alternativa a les motocicletes urbanes de motor de combustió i una part de la solució als problemes mediambientals de la ciutat de Barcelona.