Esportiu elèctric
Ara Motor

Tesla mostra un nou vídeo del Roadster

La marca californiana escalfa motors amb un nou vídeo del seu esportiu elèctric

Tesla mostra un nou vídeo del Roadster / TESLA Zoom

Potser el Roadster no és la prioritat immediata de Tesla, una marca enfeinada amb el llançament del Model 3 i l’arribada a finals d’any de la seva primera ‘pickup’ o camioneta elèctrica, el Tesla Semi, però les proves del Roadster i la seva posada a punt definitiva segueix endavant.

El Roadster, que segons apunten fonts pròximes a Elon Musk arribarà al mercat durant el 2020, és una màquina realment espectacular. Amb un parell de 1.000 Nm, una velocitat màxima superior als 400 km/h i un 0 a 100 de tan sols 1,9 segons, aquest esportiu elèctric és capaç de derrotar qualsevol Lamborghini, McLaren, Aston Martin, Porsche o Ferrari que es trobi en un circuit, tot i que el seu preu serà sensiblement inferior a la majoria de superesportius, ja que els clients hauran de pagar uns 200.000 o 250.000 dòlars per emportar-se un Tesla Roadster al seu garatge.

El Tesla Roadster és un biplaça presentat pels californians l’any 2017 i té un esquema de tracció integral gràcies als seus tres motors –un que actua sobre l’eix davanter i dos a l’eix posterior– que respon a una vella aspiració d’Elon Musk, el fundador de la companyia. Durant la seva presentació, Musk va dir que volia “donar una bona bufetada als cotxes de gasolina” i a fe del que s’ha pogut veure al vídeo que la marca ha publicat a Instagram i Twitter, Tesla sembla anar pel bon camí.