Tesla
Ara Motor

El nou Tesla Cybertruck acumula 250.000 reserves en menys d’una setmana

La controvertida camioneta elèctrica de Tesla es pot reservar a la pàgina web de la marca amb dipòsit de 100 dòlars

El nou Tesla Cybertruck acumula 250.000 reserves en menys d’una setmana / TESLA Zoom

Tot i que ha rebut moltes crítiques des que va ser presentada ara fa pocs dies, la camioneta elèctrica i futurista de Tesla sembla haver despertat molta expectació entre el gran públic. De fet, el fundador i president de Tesla, el sud-africà Elon Musk, ha assegurat que el Cybertruck acumula més de 250.000 reserves, en un marcador que Musk actualitza diàriament en el seu compte de Twitter.

Curiosament la versió d’accés, que costarà uns 39.000 dòlars, és la versió menys sol·licitada pel gran públic, i la versió amb dos motors i tracció integral que costarà uns 49.000 dòlars ja és la variant més desitjada pels reservistes.

Convé recordar que les reserves d’aquesta camioneta es poden fer des de qualsevol racó del món mitjançant la pàgina web de la marca, efectuant una paga i senyal de tan sols 100 dòlars que es poden reemborsar al reservista si finalment aquest es fa enrere en la seva decisió de compra.

La pickup elèctrica de Tesla té en el punt de mira camionetes icòniques dels Estats Units com ara la Ford F-150, fins ara autèntic referent del segment i líder de vendes als Estats Units des de fa més de quaranta anys.