Novetats
Ara Motor

Així és el T-ROC, el nou SUV de Volkswagen

El nou SUV compacte de Volkswagen serà presentat oficialment el 23 d'agost

Així és el T-ROC, el SUV derivat del Volskwagen Golf / VOLKSWAGEN Zoom

Volkswagen presentarà internacionalment el nou T-ROC el proper 23 d’agost, d’aquí a poc més de dues setmanes, però ja ha publicat les primeres imatges oficials del nou totcamí de Volkswagen, que aprofitarà la plataforma MQB A0 –que utilitza l’Arona o el nou Ibiza- i diversos elements mecànics i tecnològics heretats del Golf.

Vista posterior T-ROC Zoom

Vista posterior T-ROC / Volkswagen

El nou SUV compacte de Volkswagen farà 4’23 metres de llarg, 1’54 d’ample i 1’82 d’alt, cosa que el situa per sobre de l’Arona i en el mateix segment que l’Ateca, per exemple. Pel que fa a les opcions mecàniques Volkswagen apostarà d’entrada per versions dièsel i gasolina de 3 i de 4 cilindres, associats a caixes de canvis manuals o automatitzades DSG i a plataformes de tracció davantera o integral 4Motion.

Pel que fa al disseny del nou T-ROC, Volkswagen ha apostat pel predomini de línies rectes, nervadures marcades i formes geomètriques per dotar el nou SUV d’una aparença musculada i potent, recollint l’essència del disseny del nou Tiguan i compartint molts elements –sobretot del disseny d’interior- amb el Volkswagen Golf, tal com podeu veure en aquest vídeo: