Monovolums
Ara Motor

SsangYong XLV, un monovolum pràctic per poc més de 15.000 euros

La marca coreana rebaixa el preu del seu monovolum per convertir-lo en una de les opcions més interessants del mercat

SsangYong XLV, un monovolum pràctic per poc més de 15.000 euros / SSANGYONG Zoom

El SsangYong XLV és un monovolum amb certa aparença de ‘crossover’ i unes mides prou compactes (fa 4’4 metres de llarg i 1’8 d’ample) que el fan molt útil per moure’s amb facilitat per entorns urbans o maniobrar sense dificultat. La seva mida compacte no és impediment, però, per oferir 132 centímetres d’amplada a les places posteriors i un maleter amb capacitat de més de 500 litres, xifres útils per la major part de famílies europees.

Maleter XLV Zoom

Maleter XLV / SsangYong

Però el gran atractiu d’aquest vehicle coreà són els seus preus, que van des dels 15.250 euros (amb els descomptes promocionals vigents) fins als 23.500 euros, acollint-nos als descomptes i promocions més avantatjosos.

La versió més assequible, amb el nivell d’acabats Line, utilitza un motor gasolina de 4 cilindres que ofereix 128 CV i 160 Nm de parell màxim, associat a un canvi manual de 6 velocitats. A més, aquesta versió bàsica ja disposa d’elements com l’aire condicionat, equip de so amb Bluetooth i una entrada USB compatible amb el sistema MP3.

Interiors XLV Zoom

Interiors XLV / SsangYong

Caldrà veure si amb aquest preu, el SsangYong es posiciona com l’alternativa real al Citroën C4 Picasso (que amb un motor gasolina de 110 CV i el mateix equipament costa uns 1.000 euros més) i pràcticament iguala el preu del Kia Carens, que ofereix millors xifres d’espai i habitabilitat amb un motor més potent -de 136 CV- que el seu compatriota coreà.