Novetats
Ara Motor

Skoda vol conquerir el camp amb el nou Karoq Scout

La nova variant del totcamí txec incorpora tracció integral de sèrie i un aspecte més rude

Skoda vol conquerir el camp amb el nou Karoq Scout / SKODA Zoom

Quan vam provar el nou Skoda Karoq, ara fa uns mesos, ens van sorprendre molt positivament les seves capacitats fora de l'asfalt gràcies a les modificacions del taratge dels amortidors respecte dels seus cosins Seat Ateca i Volkswagen Tiguan.

Vista posterior Karoq Scout Zoom

Vista posterior Karoq Scout / Skoda

Skoda és conscient del potencial del seu totcamí compacte, i per això presentarà la nova variant Scout durant el Saló de París, que se celebrarà el mes d'octubre vinent. Aquesta variant Scout disposarà d'un motor de gasolina 1.5 TSI de quatre cilindres i 150 CV i un de dièsel 2.0 TDI amb dues potències, 150 i 190 CV, amb possibilitat d'associar els motors a canvis manuals en les versions d'accés o a un canvi DSG de set relacions en el motor més potent.

La versió Karoq Scout només disposarà de motors de quatre cilindres gasolina o dièsel amb potències de 150 i 190 CV i esquema de tracció integral 4x4

El que no serà negociable d'aquesta nova variant del SUV txec serà el sistema de tracció integral de sèrie i diversos detalls estètics enfocats a un ús intensiu fora de l'asfalt, com ara els protectors de plàstic dels passos de roda i les taloneres i les proteccions dels baixos de la part frontal i posterior.

Interior Karoq Scout Zoom

Interior Karoq Scout / Skoda

A més, l'Skoda Karoq Scout disposarà d'unes exclusives llandes de 18 polzades i noves combinacions de colors en els entapissats i els seients. Per acabar, el quadre d'instruments disposarà d'un 'display' totalment digitalitzat, a l'estil dels Digital Cockpit d'Audi i Volkswagen.