Indústria
Ara Motor

Seat preveu comercialitzar sis nous models abans de 2020

La marca del Baix Llobregat juga fort: l’Arona és el tret de sortida d’una ofensiva per fer-se un lloc al mercat

Seat preveu comercialitzar sis nous models abans de 2020 / SEAT Zoom

Ja fa un parell d’anys que Seat obté beneficis a final d’any, gràcies a les bones vendes de models com el León o l’Ibiza, a la que enguany caldrà sumar les de l’Ateca i l’Arona, presentat aquesta setmana a Barcelona.

Però aquest és tan sols l’inici de l’ofensiva de Seat per seguir fent-se un lloc al mercat: Matthias Rabe, el cap de R+D dels de Martorell va confirmar que la marca disposaria de “sis nous models abans de 2020; tres d’ells seran nous i els altres substitucions de models existents”.

El primer nou model ha estat el Seat Arona, el petit SUV derivat de l’Ibiza i que es fabricarà a Martorell. El segon model serà el nou SUV de set places derivat de l’Skoda Kodiaq i que Seat fabricarà a Alemanya, al cor del grup VAG, i pel qual la marca ha començat a buscar nom per les xarxes. El tercer nou model ha de ser la nova generació del León, que canviaria la seva fisonomia –vigent des de l’any 2012- i que disposaria per primer cop de models híbrids endollables.

Els models rejovenits

Els altres tres models que rebran una actualització generacional seran el Mii, el Toledo i l’Alhambra, que a priori haurien de seguir completant la gamma de Seat els propers anys.