Escúters
Ara Motor

SYM HD 300, un escúter amb caràcter

La marca taiwanesa presenta la nova HD 300, una escúter potent orientada a un ús interurbà

SYM HD 300, un escúter amb caràcter / SYM Zoom

Després de conquerir una part significativa del mercat d’escúters urbans amb un 21% de creixement de vendes durant el 2018 i una cinquena posició en el rànquing de marques a l’estat espanyol, la marca taiwanesa SYM presenta ara la nova HD 300, una moto que vol convertir-se en una alternativa als escúters de més de 125 cc.

Estèticament la nova HD 300 és una moto atractiva, amb un maleter de 38 l de capacitat sota el seient, llums led i un port usb al quadre de comandaments, i una qualitat de materials que fa que l’escúter taiwanès sigui agradable a la vista i al tacte. A més a més està disponible en tres colors (blanc, gris i negre) i incorpora llandes de 16 polzades.

Detall quadre comandaments SYM HD 300 Zoom

Detall quadre comandaments SYM HD 300 / SYM

Mecànicament la nova HD 300 utilitza un motor amb una cilindrada de 300 cc (vet aquí la raó del seu nom) i una potència de 27 CV, suficients per poder-se moure amb comoditat per carreteres ràpides i autopistes.

Per acabar, el nou escúter de SYM té un preu de 4.499 euros, i la marca regala un any d’assegurança i cinc anys de garantia.