Saló de Ginebra
Ara Motor

Renault ensenya els interiors del nou Clio

La marca del rombe mostra com seran l'interior de la nova generació del popular utilitari gal amb les primeres fotos oficials

Renault ensenya els interiors del nou Clio / RENAULT Zoom

Renault presentarà el nou Clio durant el Saló de Ginebra, però ja ha avançat el disseny de l'interior de la cinquena generació del Clio mitjançant una sèrie de fotos oficials.

El nou Clio serà un cotxe més tecnològic i amb una sensació de qualitat percebuda més alta gràcies a l’ús de materials de més qualitat, un disseny elegant i ergonòmic i un dotament tecnològic de primera que volen enfortir els arguments del segon cotxe més venut a Europa.

Detall pantalla central i quadre comandaments Zoom

Detall pantalla central i quadre comandaments / Renault

Una nova pantalla central multimèdia vertical de 9,3 polzades presideix el tauler d’instruments, i la seva orientació lleugerament inclinada al conductor en facilita l'ús. Segons Renault aquesta és la pantalla multimèdia més gran del segment, i anirà associada a una evolució del sistema d’infoentreteniment de la marca, anomenat R-Link.

El disseny dels seients i del nou quadre d’instruments denoten una vocació més esportiva i juvenil, sense abandonar la funcionalitat dels aparells del cotxe

Aquesta cinquena generació del Clio estrena uns nous seients de tall esportiu, i uns ajustaments en què destaquen les insercions de plàstics tous, pedals d’alumini, fre de mà electrònic, tèxtils de més qualitat, pell sintètica i fins i tot diversos de la consola que imiten la fibra de carboni.

Detall seients nou Clio Zoom

Detall seients nou Clio / Renault

El nou Clio compartirà la plataforma CMF-B que ja utilitza el Nissan Micra (que vam poder provar fa uns mesos) i utilitzarà motors gasolina i dièsel des del seu llançament comercial, a l’espera de futures versions híbrides endollables (PHEV) i de la versió esportiva RS, que no es presentarà abans del 2020.