Ferran Vital

Presentació Abarth 124 Spider a Barcelona

Assistim a la presentació de l'escorpí descapotable a la capital catalana

Presentació Abarth124 Spider a Barcelona / FERRAN VITAL Zoom

Ahir vam poder assistir a la presentació del flamant Abarth 124 Spider al concessionari Auto88 de La Maquinista, a Barcelona.

Escut d'Abarth Zoom

Escut d'Abarth / Ferran Vital

La marca de l'escorpí ha creat un cotxe passional, pensat per gaudir a cel obert dels 170 cavalls que eroga el seu motor 1.4 Turbo MultiAir, d'una plataforma de propulsió (tracció posterior), un repartiment perfecte dels pesos (50:50 entre eixos davanter i posterior) i un pes de només 1.060 quilos que permeten una relació pes/potència de 6,2 kg/cv. Aquestes especificacions permeten que el 124 gaudeixi d'unes prestacions notables: accelera de 0 a 100 en només 6,8 segons.

Abarth 124 Spider Zoom

Abarth 124 Spider / Abarth

A la presentació barcelonina hi va assistir en Guillermo García Alfonsín, responsable de producte d'Abarth a l'estat espanyol, i una de les persones que més i millor coneixen l'univers “abarthisti” al planeta.

Guille Alfonsín, responsable de producte d'Abarth Zoom

Guille Alfonsín, responsable de producte d'Abarth / Ferran Vital

El senyor García Alfonsín ens va atendre molt amablement i va respondre totes les nostres preguntes. Entre altres coses, el responsable de producte d'Abarth ens va confirmar que el preparador italià té un llarg camí per recórrer i desenvolupar el flamant 124, que l'any vinent competirà al campionat d'Espanya de ral·lis.

Motor 1.4 MultiAir del 124 Spider Zoom

Motor 1.4 MultiAir del 124 Spider / Ferran Vital

A més, el mateix Alfonsín va assegurar que de moment la marca italiana no preveu ampliar la gamma de productes, amb la qual cosa desmenteix els rumors que apuntaven un 124 cupè o preparacions Abarth pel Fiat Tipo, entre altres.